Θωμαΐδης: «Έφτασε η ώρα οι συμμετέχοντες ν`ανταμειφθούν για τους κόπους τους»

Μετά από σχεδόν εννέα μήνες, δύο διδακτικούς κύκλου και 220 ώρες σπουδών, η Σχολή Προπονητών Ταεκβοντό Γ` κατηγορίας έφτασε στο τέλος της. Πλέον το μόνο που απομένει είναι ο τρίτος κύκλος, αυτός της εξεταστικής περιόδου, με τους επιτυχόντες να φτάνουν στην επίτευξη του τελικού στόχου: την απόκτησης διπλώματος προπονητή!

Μετά από σχεδόν εννέα μήνες, δύο διδακτικούς κύκλου και 220 ώρες σπουδών, η Σχολή Προπονητών Ταεκβοντό Γ` κατηγορίας έφτασε στο τέλος της. Πλέον το μόνο που απομένει είναι ο τρίτος κύκλος, αυτός της εξεταστικής περιόδου, με τους επιτυχόντες να φτάνουν στην επίτευξη του τελικού στόχου: την απόκτησης διπλώματος προπονητή! Πιθανότερη ημερομηνία εξετάσεων είναι το τριήμερο 7-10 Ιουνίου.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι, που ολοκληρώθηκαν ομαλά και χωρίς να παρεκκλίνουμε ιδιαίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, οι δύο διδακτικοί κύκλοι. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ωστόσο η οργάνωσή του ήταν άριστη, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα στην πορεία των μαθημάτων. Πλέον απομένει ο τρίτος κύκλος, αυτός των εξετάσεων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταμειφθούν για τους κόπους τους και τις 220 ώρες που χρειάστηκε να παρακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν εδώ. Θα ήθελα να συγχαρώ το διευθυντή της Σχολής, Θανάση Στρίγκα, τα μέλη της Επιτροπής, τους καθηγητές αλλά κι όλους όσοι συμμετείχαν στην όλη διαδικασία. Το ταεκβοντό έχει ανάγκη από διπλωματούχους προπονητές, αφού έχει τεράστια δυναμική. Και η Σχολή αυτή, βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία στάθηκε στο πλευρό της ΕΛΟΤ και έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες συμμετέχοντες, να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.