Ανιέλι: «Άξια στα ημιτελικά ο Άγιαξ»

Ο Αντρέα Ανιέλι υπογράμμισε πως ο Άγιαξ πήρε άξια την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, βάσει της εικόνας του στις δυο αναμετρήσεις των προημιτελικών.

Ο Αντρέα Ανιέλι υπογράμμισε πως ο Άγιαξ πήρε άξια την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, βάσει της εικόνας του στις δυο αναμετρήσεις των προημιτελικών. Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του, όμως ξεκαθάρισε πως στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε: «Ο φετινός στόχος ήταν η κατάκτηση του Champions League αυτός θα είναι και την επόμενη σεζόν. Με τον Αλέγκρι θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ο Άγιαξ άξιζε 100% να περάσει στον επόμενο γύρο. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση για την ήττα και πρέπει να γίνει ένας συνολικός απολογισμός, τώρα είναι η 5-6 χρόνια που βρισκόμαστε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και αυτό είναι λόγος υπερηφάνειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.