Άλλαξε η ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής

Μετά από συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τα αναβληθέντα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ ορίστηκε επίσης νέα ημερομηνία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μετά από συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τα αναβληθέντα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ ορίστηκε επίσης νέα ημερομηνία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Η ανακοίνωση: 

Στην σημερινή (22/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:

* Να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαΐου διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την παρουσία των ιδιοκτητών των ΚΑΕ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που άπτονται του Πρωταθλήματος της τρέχουσας και επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

* Οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels της 22ης αγωνιστικής της, Χολαργός – Παναθηναΐκός ΟΠΑΠ της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League να διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαΐου και την Τετάρτη 8 Μαΐου να πραγματοποιηθεί η τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονονικής περιόδου.

* Την τριετή ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Top Trends για τις μπάλες του Πρωταθλήματος.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ενημερώθηκε για την επιστολή που απέστειλε το Basketball Champions League για την διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Στην επιστολή αναφέρεται ότι σύμφωνα με την τελική βαθμολογική κατάταξη και μέχρι την 6η θέση του ελληνικού Πρωταθλήματος, στους ομίλους του Basketball Champions League θα συμμετέχουν δύο ομάδες από την Basket League και μια θα πάρει μέρος στους προκριματικούς γύρους. 

Υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής μιας ακόμη μέσω διαδικασίας wild card.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.