Η δημιουργία μουσείου στο “Κλ. Βικελίδης”

Στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η πρόταση μερίδας φίλων του Άρη που θέλουν να δουν στο σπίτι τους, εντός του «Κλ. Βικελίδης», το μουσείο της αγαπημένης τους ομάδας.

Στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι η πρόταση μερίδας φίλων του Άρη που θέλουν να δουν στο σπίτι τους, εντός του «Κλ. Βικελίδης», το μουσείο της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζονται τα συνεργεία, προκειμένου να ανακαινιστούν οι χώροι του γηπέδου, ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» στα τέλη Ιουλίου ή το πολύ στις αρχές Αυγούστου.
    
Μαζί με όλα τα προβλεπόμενα έργα (σουϊτες, δημοσιογραφικά, τουαλέτες, μπαρ, αποδυτήρια) ένα αίτημα που γίνεται περισσότερο επιτακτικό κάθε μέρα που περνάει, είναι αυτό της δημιουργίας του μουσείου του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

 «Όποιος αγνοεί  το παρελθόν του δεν έχει μέλλον» λέει η λαϊκή ρήση και δεν αποκλείεται να δούμε μαζί με τα υπόλοιπα έργα, να προστίθεται ένα ακόμη που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν είναι προγραμματισμένο. 

Αυτό της δημιουργίας του μουσείου του Άρη

Άλλωστε ο Θ. Καρυπίδης έχει δείξει κατά το παρελθόν ότι αφουγκράζεται την επιθυμία του κόσμου και πολλές φορές έκανε κινήσεις προκειμένου να ικανοποιήσει τη λαϊκή απαίτηση.

Στα ερτζιανά της πόλης άρχισε να ακούγεται δειλά – δειλά η συγκεκριμένη πρόταση και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συντάχτηκε με την άποψη ενός φίλου της ομάδας που την… πέταξε ως ιδέα χωρίς να περιμένει ωστόσο ότι θα βρει τέτοια ανταπόκριση από τους ομοϊδεάτες του.

«Σκέψου μέσα στο σπίτι μας έναν χώρο όπου σε μία γωνία θα είναι το τρόπαιο από την κατάκτηση του πρώτου πανελλήνιου Πρωταθλήματος και λίγο πιο πέρα τα δύο επόμενα.
Μια βιτρίνα με την φανέλα του Κλεάνθη Βικελίδη, του Αλκέτα Παναγούλια, του Ντίνου Κούη και τόσων άλλων σπουδαίων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας. 

Ένα βίντεο που θα παίζει τις σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες της από την Μπενφίκα και την Περούτζια μέχρι τις πιο πρόσφατες νίκες επί του Ερ. Αστέρα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μια γωνιά με φωτογραφίες ρετρό από τα πρώτα τσιμέντα του γηπέδου, αλλά και τόσες ακόμη που δεν έχουν δει καν το φως της δημοσιότητας γιατί είναι θαμμένες σε κάποια αρχεία», λένε μεταξύ τους οι φίλοι του Άρη σε μια προσπάθεια να δώσουν ιδέες και να πείσουν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας τους στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος που αν μη τι άλλο λείπει από τον χώρο του γηπέδου στο Χαριλάου.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την συμμετοχή της ομάδας στο Europa League, τέτοιους είδους ενέργειες αποφέρουν κέρδη στα ταμεία της ΠΑΕ, που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. 

Τέτοιες προσπάθειες είναι απαραίτητες ώστε να θυμούνται οι παλιοί, αλλά κυρίως για να μαθαίνουν οι νεότεροι τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η ομάδα της καρδιάς τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.