Ευκαιρίες στους νέους

02/05/2013 • 21:50
Ευκαιρίες στους νέους
  • shares

Στα παιχνίδια που απομένουν ο τεχνικός του Φωκικού, Πέτρος Δημητρίου θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στη σεζόν.

Από τη Μ. Πέμπτη (02/05) οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε άδεια και θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο την Τετάρτη (08/05). Έπειτα και από την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς και σε παίκτες από την ομάδα των Νέων.

Στόχος φυσικά είναι να τελειώσει η φετινή σεζόν αξιοπρεπώς για την ομάδα του Φωκικού . Ο Γιάννης Λουκίνας τελικά θα χρειαστεί επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα βουβωνοκήλης που παρουσιάστηκε. Την Κυριακή (12/05) ο Φωκικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βύζαντα Μεγάρων.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη