Νίκη για να επιβιώσει

13/05/2013 • 22:30
Νίκη για να επιβιώσει
  • shares

Ο Θρασύβουλος αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (15/05) και αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο στρατόπεδο του Θρασύβουλου όλοι γνωρίζουν ότι τα περιθώρια στενεύουν όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία και θα πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη θεσσαλική ομάδα προκειμένου να μείνουν ζωντανοί.

Μπορεί η ομάδα της Φυλής να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αυτό όμως μόνο σιγουριά δεν της προσδίδει καθώς ο Βύζας, μετά και την τελευταία του νίκη, μείωσε τη διαφορά στον πόντο και πλησίασε επικίνδυνα την ομάδα του Βασίλη Βούζα.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πλαβούκο και Βλασόπουλο, τον τραυματία Μαρούλη και Τζιωρτζιόπουλο, τον Κακλαμάνο και τον Σούφλα.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Σταυριανός, Χάζλαρης, Σύρος, Βασιλείου, Καλαμιώτης, Πάνος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Σερέπας, Σταυροθανασόπουλος, Γεωργιάδης, Σκαμαντζούρας, Άγκολι, Κειτά, Σιακαβάρας, Αρκουμάνης, Παπανίκου, Καλογιάννης Κοντούλης, Μπάτσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε