Φύσσας: "Κάθε χρόνο πιο περήφανος" (vid)

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο ο Τάκης Φύσσας θυμάται την αποφασιστικότητα πριν τον τελικό, τη στιγμή του αγώνα που πίστεψε πως το πήραμε και πολλές άλλες αναλλοίωτες από το χρόνο λεπτομέρειες.
0
Αποστόλης Λάμπος
04/07/2019 • 17:30
Ο Τάκης Φύσσας με τον Αποστόλη Λάμπο
  • shares
Από το ασημένιο γκολ του Δέλλα στις μέρες προσμονής για τον μεγάλο τελικό, ο Τάκης Φύσσας φέρνει στο μυαλό του τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα εκείνων των στιγμών. Στη συνέντευξη του στο novasports..gr και τον Αποστόλη Λάμπο θυμάται πώς προετοιμαζόταν η ομάδα αποφασισμένη να πάει να πάρει το κύπελλο καθώς διαφορετικά θα θεωρούνταν αποτυχία.

Αποκαλύπτει ότι δεν έχει δει ποτέ τον τελικό του EURO 2004, θυμάται τη στιγμή του αγώνα που πίστεψε ότι αυτό το τρόπαιο δε χάνεται και ανασύρει από το σεντούκι των αναμνήσεων του λεπτομέρειες από το σφύριγμα της λήξης κι έπειτα, βάζοντς παράλληλα κι ένα τέλος στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από την ημερομηνία του γάμου του.

Δείτε τί λέει για το μεγάλο φιλικό αναβίωση του τελικού με την Πορτογαλία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..