Συναρπαστικό φινάλε του Coca-Cola Cup στη Θεσσαλονίκη

15/02/2017 • 09:20
Συναρπαστικό φινάλε του Coca-Cola Cup στη Θεσσαλονίκη
  • shares
Οι νέοι της πόλης έδωσαν βροντερό παρών με αποτέλεσμα στα δυο διήμερα, να συμμετάσχουν παραπάνω απο 220 ομάδες. Μια  συνάντηση πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο και το τουρνουά που προσφέρει πάντα μεγάλες συγκινήσεις και στην Βόρεια Ελλάδα.

Κι αν νομίζετε ότι η συμμετοχή στο Coca-Cola Cup είναι εύκολη υπόθεση, σημειώστε ότι:

•    Για καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία, πολλές ομάδες που είχαν αγωνία για την τύχη τους στην τελική κατάταξη, έφτασαν στα γήπεδα, δυο ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων.
•    Στην κατηγορία 17-19 ετών, το Σάββατο, είχαμε μια απίθανη ισοβαθμία τριών ομάδων. Και οι τρεις αγώνες έληξαν με 2-1, όλες οι ομάδες έκαναν από μια νίκη και έτσι Γαλάκτικος, Ρετζίκι και Vodka Juniors, τερμάτισαν με 3 βαθμούς έχοντας τον ίδιο συντελεστή γκολ (3-3). Η λύση δόθηκε στη διαδικασία των πέναλτι μεταξύ και των τριών ομάδων, στην οποία υπερίσχυσε η ομάδα Vodka Juniors, όπου και προκρίθηκε.

Μετά απο πολύ αγωνία λοιπόν και μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές, την πρόκριση για τους τελικούς της Βόρειας Ελλάδας, πήραν 12 ομάδες.

Αναλυτικά:

Κατηγορία 13-14 ετών:
ΚΤΚ, Αστέρας Ραχούλας, Ballers, Αλκοολικός Αστέρας

Κατηγορία 15-16 ετών:
Μαύρα Πιστόλια, Starboys, Αμπαλαέα, DbZ

Κατηγορία 17-19 ετών:
Κλίκα Σίτι, adidas, Koyot, Μπαλτάδες

Οι τελικοί της Βόρειας Ελλάδας φιλοξενούνται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου εκ νέου στη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός του Coca-Cola Cup η Κεντρική Ελλάδα. Το διήμερο 25 και 26 Φεβρουαρίου το τουρνουά επισκέπτεται στην Λάρισα και τα Τρίκαλα.
 
Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς  στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media  :
FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr
TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR
YOUTUBE : com/user/CCCGreece
Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο register@grassroots.gr
Γράψτε το σχόλιο σας...