Ξεκαθάρισε τη θέση της για τον Γκάλο

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε στη Γάνδη πως δε σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Βέλγων.

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε στη Γάνδη πως δε σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Βέλγων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της βελγικής ομάδας ήρθαν σε επαφή με τους «κιτρινόμαυρους», από τους οποίους πληροφορήθηκαν πως ο Βραζιλιάνος μπακ δεν παραχωρείται. Τις τελευταίες ημέρες, η Γάνδη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκάλο, χωρίς όμως να έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο ορισμένων ομάδων από τη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από τη Σαουδική Αραβία. Ο 27χρονος παίκτης έχει πάρει ευκαιρίες το τελευταία χρονικό διάστημα από τον Γκουστάβο Πογιέτ, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ, εφόσον υπάρξει κάποια καλή προσφορά από τους Άραβες. 

Τέλος, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της επιθετική γραμμής των «κιτρινόμαυρων». Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται σε επαφή με τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον οποίο μελετάει τις ορισμένες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του επιθετικού περιοχής. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.