Εύκολα η Λιλ, γκέλα η Μονπελιέ

Η Λιλ συνέτριψε με 4-1 την Αζαξιό και μείωσε από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Μονπελιέ από τη Λοριάν με 2-1. Στο μεταξύ, η Μονπελιέ έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λοριάν.

Η Λιλ συνέτριψε με 4-1 την Αζαξιό και μείωσε από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Μονπελιέ από τη Λοριάν με 2-1.

Στο 16′ ο Πουλάρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κόουλ στο 37΄να κάνει το 2-0. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα, με τον Μπρούνο στο 81΄να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να γίνει το 4-0 από τον Αζάρ στο 87′. Το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε από τον Σαμαριτανό στις καθυστερήσεις.

Στο μεταξύ, η Μονπελιέ έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λοριάν. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 69′ με τέρμα του Μουεμπά, για να έρθει ο Κάμπελ στο 77′ να κάνει το 2-0. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους πρωτοπόρους, με τον Ζιρού να μειώνει στο 78΄.

Ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής έμεινε η Σοσό, η οποία επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Ντιζόν. Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Εβιάν, η οποία επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Βαλενσιέν. Τέλος, στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Νανσί και Μπορντό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.