Ρανιέρι: «Λες και δε θέλουν τον τίτλο»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι προέβλεψε πως η «μάχη» για τον εφετινό τίτλο στην Premier League θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό, ενώ υπογράμμισε πως η βαθμολογία δείχνει πως οι ομάδες δε θέλουν τον τίτλο.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι προέβλεψε πως η «μάχη» για τον εφετινό τίτλο στην Premier League θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό, ενώ υπογράμμισε πως η βαθμολογία δείχνει πως οι ομάδες δε θέλουν τον τίτλο. Ο Ιταλός τεχνικός των «αλεπούδων» υπογράμμισε πως το έργο της ομάδας του δε θα είναι εύκολο στην εφετινή κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ συμπλήρωσε πως ο εφετινός στόχος της ομάδας του είναι να χτίσει κάτι καλό για το μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Ρανιέρι υπογράμμισε: «Είναι τρελό το φετινό πρωτάθλημα… Λες και καμία ομάδα δεν θέλει να το πάρει. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση στις πρώτες θέσεις. Έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι εμείς ακόμα είμαστε σε διαδικασία που χτίζουμε κάτι, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες είναι… έτοιμες βίλες με πισίνα και με πολυτέλειες. Δεν είναι εύκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να παλεύουμε απέναντι σε όλους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.