Στο πλευρό του Φορτούνη η Εθνική

Άγγελος Αναστασιάδης, Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος επικοινώνησαν με τον Κώστα Φορτούνη για να του συμπαρασταθούν και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.
0
Αποστόλης Λάμπος
12/07/2019 • 15:53
Οι Άγγελος Αναστασιάδης και Κώστας Φορτούνης
  • shares
Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης, ωστόσο είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος και παραμένει προπονητής του Κώστα Φορτούνη. Έτσι επικοινώνησε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού για να οτυ ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Το ίδιο έπραξε και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, 'Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος επικοινώνησε με τον Φορτούνη το βράδυ της Πέμπτης λίγη ώρα μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας.

Φυσικά τηλεφωνική επικοινωνία με τον άτυχο διεθνή ποδοσφαιριστή είχε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, δείχνοντας πως η Εθνική ανεξαρτήτως τί θα γίνει στο άμεσο μέλλον συνεχίζει να λειτουγεί ως ομάδα. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD