MVP ο Κιριλένκο

Ο Αντρέι Κιριλένκο, επικείμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 11 Μαΐου για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της VTB League.

Ο Αντρέι Κιριλένκο, επικείμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 11 Μαΐου για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της VTB League. «Φέτος δεν ενδιαφέρομαι σε ποια διοργάνωση παίζω, σε ποια φάση. Βγαίνω στο παρκέ και απολαμβάνω κάθε λεπτό. Ίσως αυτό έρχεται με την ηλικία. Την ίδια στιγμή αισθάνομαι υπευθυνότητα για τα αποτελέσματα της ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να νικάμε σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτου αντιπάλου, κρισιμότητας ή μη του αγώνα και άλλων παραγόντων. Γι’ αυτό δεν διαχωρίζω σε σημαντικούς αγώνες ή μη, σημαντικές ή όχι διοργανώσεις. Το ίδιο κάνω και όσον αφορά στους ατομικούς τίτλους. Κάθε αναγνώρισή μου ως επαγγελματία είναι ευχάριστη,» δήλωσε ο πρώην άσος της Γιούτα που φέτος επέλεξε να παραμείνει στην Ευρώπη και την ΤΣΣΚΑ και μετά την άρση του lockout στο ΝΒΑ.

Ο Κιριλένκο συγκέντρωσε 18 βαθμούς στην ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος Κρέσιμιρ Λόντσαρ της Κίμκι είχε 17. Στην 3η θέση με 16 βαθμούς ο Γιόνας Βαλαντσίουνας της Λιέτουβος Ρίτας. Ο Ρώσος διεθνής φόργουορντ, Αντρέι Κιριλένκο συμμετείχε σε 9 αγώνες της VTB League και είχε μέσο όρο 10,8 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,3 κοψίματα and 2 ασίστ ανά αγώνα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκρίθηκε στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης ως πρώτη του ομίλου της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.