Μακ Λάρεν: «Είχαμε ψυχή στο γήπεδο»

Ο Στιβ Μακ Λάρεν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Νιούκαστλ στην ισοπαλία 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν πως έχουν ψυχή στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Στιβ Μακ Λάρεν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Νιούκαστλ στην ισοπαλία 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν πως έχουν ψυχή στο συγκεκριμένο ματς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων μοίρασε συγχαρητήρια και στάθηκε στο πως κατάφεραν ν οι παίκτες να επιστρέψουν στο σκορ.

Ο προπονητής των «καρακαξών» τόνισε αρχικά: «Τώρα που έχω ηρεμήσει, πιστεύω ότι δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η Νιούκαστλ. Όλοι το είδαν αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυνηγήσαμε και επιστρέψαμε στο σκορ, έπρεπε να ισοφαρίσουμε ξανά και το πετύχαμε δίχως ν’ απογοητευθούμε. Δεν μπορεί κανείς ν’ αμφισβητήσει και να μην παραδεχθεί την προσπάθεια που καταβάλαμε για να επιστρέψουμε από το 2-0».

Στη συνέχεια, ο Μακ Λάρεν συμπλήρωσε: «Η αντίδρασή μας αυτή δείχνει και το σημείο στο οποίο έχουμε φτάσει πλέον σαν ομάδα. Οι εμφανίσεις μας τον τελευταίο καιρό είναι θετικές όμως χρειαζόμασταν και την επιβράβευση γι’ αυτές τις εμφανίσεις. Χρειαζόμασταν τ’ αποτελέσματα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.