Έτοιμη η Εθνική Γυναικών

18/03/2019 • 22:08
Εθνική Ενόπλων
  • shares
Με προορισμό το Leopoldsburg του Βελγίου, η Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων αναχώρησε σήμερα από το «Ελ. Βενιζέλος».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόπλων Δυνάμεων (CISM), στα οποία θα αντιμετωπίσει δις (19/03 και 20/03) την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας, ενώ θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι (22/03) απέναντι στον αντίπαλο, που θα προκύψει από το ζευγάρι, Γερμανία-Ολλανδία. Η Εθνική μας Ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 23/03.

Η αποστολή απαρτίζεται από τις εξής αθλήτριες: Τικοπούλου, Μπέρτσια, Αγγελάκη, Παπουτσή, Καψάλη, Μαίνου, Γεωργαλή, Ιωαννίδου, Βασιλάκη, Μαραγκουδάκη, Παντελία, Κούγια, Πελετίδου, Κατσαίτη, Χατζηγιαννίδου, Ματοσιάν, Φώτη, Μαρασίδη.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πλωτάρχης, Χρήστος Καλαϊτζίδης, προπονητής της Εθνικής μας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ενώ μέλη της αποστολής είναι, επίσης, οι: Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, Αντώνης Τσιμπάκης, Αιμιλία Αραβοπούλου, Ελένη Αντωνίου, Αντώνης Καρατζίκας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας