Περιμένει τη Ρεάλ η Μπόκα Τζούνιορς

Την τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να συνεχιστούν οι επαφές για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Την τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, προκειμένου να συνεχιστούν οι επαφές για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ. Ο πρόεδρο της αρεντίνκης ομάδας Ντανιέλ Αντχελίτσι, υπογράμμισε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Η εφημερίδα «As» αναφέρει πως οι «μερέχνες» θα αποκτήσουν τον 18χρονο μεσοεπιθετικό και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού έως το 2017 στη Μπόκα Τζούνιορς. 

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της αργεντινίκης ομάδας αναφέρει: «Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπεντανκούρ».

Στη συνέχεια, ο Αργνεντινός παράγοντας: «Το ποσό που ακούστηκε δεν είναι σωστό. Η ρήτρα είναι χαμηλότερη. Υπάρχει πολύ κουβέντα για το θέμα, αλλά θέλω να δω μια γραπτή πρόταση. Αν έρθει, θα την αναλύσουμε και ελπίζουμε να είναι καλή και για το κλαμπ και για τον παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.