Από το καλοκαίρι προπονητής ο Μπάρτον!

Ο Τζόι Μπάρτον ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής. Ο 36χρονος που ολοκλήρωσε στην Μπάρνλεϊ την ποδοσφαιρική του καριέρα το περασμένο καλοκαίρι, θα αναλάβει με το τέλος της φετινής σεζόν την Φλίντγουντ, ομάδα της League One.

Ο Τζόι Μπάρτον ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής. Ο 36χρονος που ολοκλήρωσε στην Μπάρνλεϊ την ποδοσφαιρική του καριέρα το περασμένο καλοκαίρι, θα αναλάβει με το τέλος της φετινής σεζόν την Φλίντγουντ, ομάδα της League One.  Προς το παρών είναι τιμωρημένος με αποχή από 18 αγώνες για παράνομο στοιχηματισμό και αυτό το διάστημα περνάει τον χρόνο του ως ραδιοσχολιαστής. 

Ο Μπάρτον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, όταν και εκπνέει η τιμωρία του.

Ο πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Σίτι, Νιουκάστλ, ΚΠΡ, Μαρσέιγ και Μπέρνλι παίρνει αυτή την μεγάλη ευκαιρία εξαιτίας του προέδρου της Φλίντγουντ, Άντι Πίλεϊ που διατηρεί καλές σχέσεις με έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του ποδοσφαίτου, πιστεύοντας ότι θα αυξήσει το πρεστίζ της ομάδας. 
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση», δήλωσε ο Μπάρτον, ο οποίος, αν και φημίζεται για την «εύφλεκτη» προσωπικότητά του, έχει πάντα φιλοδοξίες και ως ποδοσφαιριστής είχε δείξει ηγετικές ικανότητες τόσο στο Nιουκάστλ, όσο και στη Μπάρνλεϊ.

Η Φλίντγουντ είναι 14η στη βαθμολογία, οπότε δεν έχει ελπίδες για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, ένας στόχος που θα μπει την επόμενη σεζόν.

«Είναι ένας σύλλογος που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό και έχει έναν πρόεδρο με τον οποίο ήδη έχω μια πολύ καλή σχέση.
Η πρώτη δουλειά μου ως προπονητής αποτελεί μια μεγάλη απόφαση για μένα και είμαι ευτυχής γιατί συμμετέχω σε ένα σωματείο με μεγάλες φιλοδοξίες». 
Δυναμική επιστροφή Μπάρτον λοιπόν και … ο θεός βοηθός!



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.