Η ΕΠΟ μετέχει στην πρώτη ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση για την ψυχική υγεία

22/09/2018 • 05:17
ΕΠΟ, σήμα
  • shares
Ξεκίνησαν την Παρασκευή στο άλσος Βεΐκου οι εκδηλώσεις της πρώτης ευρωπαϊκής αθλητικής διοργάνωσης για την ψυχική υγεία. Η ΕΠΟ συμμετέχει στο τριήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εξαετούς πλάνου «Μπάλα Παντού». Ένα πλάνο που περιλαμβάνει σειρά κοινωνικών δραστηριοτήτων, οι οποίες εντάσσονται στο γενικότερο άνοιγμα που επιχειρεί η Ομοσπονδία στην κοινωνία και ειδικότερα στις ευπαθείς ομάδες, με δράσεις που αναδεικνύουν την κοινωνική διάσταση του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου και χαιρετισμό από τους φορείς που συμμετέχουν στη δράση. Από πλευράς ΕΠΟ, που συμμετέχει ως διοργανώτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, παρέστησαν οι Μπάμπης Ζελενίτσας (τεχνικός διευθυντής), Μιχαήλ Κουτσούρης (διευθυντής στρατηγικής ανάπτυξης) και Γιώργος Βασσάλος, Στέφανος Σοϊλεμές (εκπαιδευτές futsal).

Στη συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο (22/9), ενώ το τριήμερο, από πλευράς αθλητικών γεγονότων, θα κλείσει την Κυριακή με τους ποδηλατικούς αγώνες, που διοργανώνονται από την άλλη συμμετέχουσα αθλητική ομοσπονδία, αυτήν της Ποδηλασίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης