Αποχαιρέτησε και ο ΠΑΟΚ (video)

Μετά τον Άρη και ο δεύτερος εκπρόσωπος μας στο Eurocup, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 79-61 από τη Λιμόζ στη Γαλλία.

Μετά τον Άρη και ο δεύτερος εκπρόσωπος μας στο Eurocup, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 79-61 από τη Λιμόζ στη Γαλλία. 

Ο «Δικέφαλος του βορρά» ούτως ή άλλως για να προκρινόταν χρειαζόταν συνδυασμό αποτελεσμάτων (νίκη δική του και «διπλό» της Όλντενμπουργκ στη Βαλένθια), ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα από τα δύο, με τους Γάλλους να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» του Eurocup και να αφήνουν εκτός συνέχειας τη Βαλένθια, που επιβλήθηκε εύκολα (77-62) της Όλντενμπουργκ. 

Ο ΠΑΟΚ δίχως τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη, από το ξεκίνημα του αγώνα δεν μπήκε δυνατά και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να «χτίσουν» μια διαφορά ασφαλείας, την οποία διατηρούσαν σταθερά και διεύρυναν όσο περνούσε η ώρα. 

Με τους ΜακΚάλεμπ και Ντάνιελς να κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου, οι Γάλλοι ξέφυγαν ακόμη και με +20 (69-49) στην τέταρτη περίοδο και κάπου εκεί κατέβασαν… ταχύτητα αφού είχαν «καθαρίσει» το ματς και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει στο τελικό 79-61.

Όπως προείπαμε ΜακΚάλεμπ και Ντάνιελς έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα των Θεσσαλονικών. Ο πρώτος είχε 17 πόντους και 3 ασίστ και ο δεύτερος 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος έκανε ρεκόρ πόντων στην καριέρα του στο Eurocup με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-9, 39-25, 56-42, 79-61

Η τελική βαθμολογία:

Όλντενμπουργκ 4-2
Λιμόζ 3-3

Βαλένθια 3-3
ΠΑΟΚ 2-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.