Τσιάρτας: «Ο σκοπός του φιλικού είναι ιερός»

Ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε στην επικείμενη φιλική αναμέτρηση της Legends 2004 με την εθνική Ισπανίας, υπογραμμίζοντας πως ο σκοπός της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ιερός.
06/06/2018 • 14:25
Ο Βασίλης Τσιάρτας
  • shares
Ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε στην επικείμενη φιλική αναμέτρηση της Legends 2004 με την εθνική Ισπανίας, υπογραμμίζοντας πως ο σκοπός της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ιερός. Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως στόχος είναι να γίνουν θεσμός τα συγκεκριμένα φιλικά, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση των παικτών της εθνικής 2004. Ο Τσιάρτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την καθιέρωση των φιλικών που θα δίνουν οι «Legends»: «Η ομάδα του 2004 και αποτελείται από τα 23 παιδιά που πήραμε το Euro έχουμε οργανωθεί και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε 2-3 παιχνίδια τον χρόνο, με τον σκοπό να είναι ιερός, αφού θέλουμε να βοηθάμε συνανθρώπους μας που έχουν πρόβλημα ή νοσοκομεία και ιδρύματα. Θέλουμε να γίνει θεσμός και γι’ αυτό παίζουμε σε γήπεδα με πάνω από 20.000 θέσεις χωρητικότητα. Επειδή εισπράττουμε ακόμα την αγάπη του κόσμου, προσπαθούμε να τον προσελκύσουμε, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε σε κάποιους σκοπούς. Γι’ αυτό έχουμε και κάποιους χορηγούς που μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό». 

Για τη συγκέντρωση των διεθνών και το πώς θα παρουσιαστούν το Σάββατο: «Μαζευτήκαμε κάποιοι και κάναμε προπόνηση. Κάποιο κιλάκι παραπάνω υπάρχει, αλλά δεν πάμε να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα. Πάμε να παίξουμε σε πολύ χαμηλότερη ένταση και το μόνο που θέλουμε είναι ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη γιορτή και να θυμηθεί όμορφες στιγμές». 

Για τα επόμενα φιλικά που κανονίζονται:
«Στο μέλλον θέλουμε να κάνουμε κι άλλα παιχνίδια κι ελπίζουμε να μας καλέσουν και στο εξωτερικό. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο του χρόνου τέτοια εποχή να διοργανωθεί ένα επετειακό παιχνίδι με τους Πορτογάλους εδώ στην Ελλάδα για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την κατάκτηση του Euro. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό αφού οι φορείς τόσα χρόνια δεν φρόντισαν να γιορτάσουμε καμιά επέτειο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά