H Nova στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πρόγραμμα «One Team – Basketball is Everywhere»!

H Nova στηρίζει την ενέργεια κοινωνικής δράσης και προσφοράς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «One Team - Basketball is everywhere» της Euroleague.

H Nova στηρίζει την ενέργεια κοινωνικής δράσης και προσφοράς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «One Team – Basketball is everywhere» της Euroleague.

Συγκεκριμένα η στήριξη είναι διπλή, με τα αθλητικά κανάλια Novasports να προβάλλουν τις δράσεις της ΚΑΕ για το σκοπό αυτό και την εταιρία να προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία Nova Full pack στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, η επικεφαλής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Εικόνας της Forthnet, κα Τίνα Κουτσογιάννη, συνόδευσε την αποστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελούμενη σύσσωμη τόσο από την ομάδα όσο και τα διοικητικά στελέχη του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, στο Κατάστημα Κράτησης. Εκεί, οι «πρεσβευτές» του προγράμματος «One Team – Basketball is Everywhere» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανήλικους κρατούμενους, περνώντας μηνύματα όπως αυτά της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Η κα Κουτσογιάννη, αναφερόμενη στη συνεργασία με την ΚΑΕ, επεσήμανε: «Η δράση αυτή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ως επίκεντρο ευαίσθητες ομάδες παιδιών, δεν θα μπορούσε παρά να βρει την άμεση ανταπόκριση της Forthnet που υλοποιεί εδώ και χρόνια στοχευμένες δράσεις στην ίδια κατεύθυνση, στο πλαίσιο του προγράμματός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έτσι, με στόχο την προσφορά μίας διαφορετικής εμπειρίας ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στα παιδιά, η εταιρία χορήγησε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου την υπηρεσία Nova Full pack με τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.