Τζουλέν, υπήρξαν και χειρότερα…

Υπάρχει κάτι που μπορεί να… φτιάξει λίγο το κέφι του Λοπετέγκι. Στην ιστορία της Ρεάλ υπήρξαν αλλοι 6 προπονητές οι οποίοι έχουν μείνει λιγότερο χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν κοινό μυστικό πως ο πρώην πλέον τεχνικός των Μαδριλένων τελούσε υπό σοβαρή αμφισβήτηση αλλά είχε ως τελευταία του ευκαιρία το classico. Η Μπαρτσελόνα δεν χαρίστηκε του «χάρισε» μία ωραιότατη «manita», 5άρα που λένε και στο… χωριό και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την καταστροφική παρουσία του Λοπετέγκι στον πάγκο τον «μερένγκες». Ο Πέρεθ έστειλε τον Τζουλέν στο… λογιστήριο ύστερα από 14 ματς με 6 ήττες ή αλλιώς μετά από 137 ημέρες. 
Αν σκεφτεί κανείς πως ο Λοπετέγκι συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας και τώρα, 137 ημέρες μετά όπως είπαμε, απολύεται και από τον πάγκο της Ρεάλ, τότε σίγουρα ο Λοπετέγκι ζει ένα 5μηνο αποτυχίας.
Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να του… φτιάξει λίγο το κέφι. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως στην ιστορία της Ρεάλ υπήρξαν αλλοι 6 προπονητές οι οποίοι έχουν μείνει λιγότερο χρόνο στον πάγκο της ομάδας.   
1. Λουίς Καρνίγλια – 13 αγώνες, είχε 8 νίκες, ανέλαβε στις 13 Απριλίου του 1959 και απολύθηκε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. 

2. Βιθέντε ντελ Μπόσκε – 11 αγώνες, έφυγε μετά από… manita από την Μπαρτσελόνα με χατ τρικ του Ρομάριο τότε, θυμίζει την τωρινή κατάσταση, αφού πάλι 5αρα από την Μπάρτσα και χατ τρικ από τον Σουάρες. 

3. Μιγκέλ Μουνιόθ – 9 αγώνες, ανέλαβε στις 21 Φεβρουαρίου 1959 και κάθισε στον πάγκο για 9 παιχνίδια.

4. Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο – 6 αγώνες το 2004

5. Λουίς Μολόουνι – Ήταν η 3η του παρουσία στον πάγκο με τις 2 προηγούμενες επιτυχημένες. Όμως η 3η δεν ήταν όπως θα την ήθελε αφού ανέλαβε 29 Μαρτίου του ’82 κι έμεινε τελικά 6 αγώνες

6. Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο – 0 αγώνες(!!). Υπέγραψε στις 17 Ιουνίου 1998, ως διάδοχος του Γιουπ Χάινκες και στις 9 Ιουλίου 1998, πριν καν αρχίσει η σεζόν, ο Καμάτσο υπέβαλε την παραίτησή του εξαιτίας της κακής του σχέση με τη διοίκηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.