Συμφωνία Άρη με Φετφατζίδη!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα είναι παίκτης των "κίτρινων" για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ - Πότε επιστρέφει ο Μπρούνο Γκάμα

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παραμένει κάτοικος του “Κλεάνθης Βικελίδης”! Θα είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ. Είναι ο παίκτης, ο οποίος θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα στα πλάγια.
Θυμίζουμε ότι οι άνθρωποι του Άρη κινούνταν στο παζάρι για την εξεύρεση πέντε παικτών, μετά την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη για την Αλάνιασπορ. Ο ένας εξ αυτών ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης να είναι πλάγιος μεσοεπιθετικός, για να ενισχύσει τις πτέρυγες. Ο Φετφατζίδης ήταν στους μεταγραφικούς στόχους και σήμερα (1/7) οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, που είναι διετούς διάρκειας. Σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας, που θα βρίσκεται από το απόγευμα στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο Μπρούνο Γκάμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15 – 17 Ιουλίου. Παραμένει στην Πορτογαλία, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του, την οποία επιβλέπει ο θεράπων ιατρός του. Με την επιστροφή του, θα μπορέσει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμό προπόνησης. Αν όλα πάνε καλά, έως τις 10 Αυγούστου θα μπει σε κανονικό ρυθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.