Η Τσέλσι ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σηκώσει το Κύπελλο;

Στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα, με πολλά ειδικά στοιχήματα, ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας

Η σεζόν ολοκληρώνεται στην Αγγλία με τον τελικό του Κυπέλλου. Αύριο, στις 19:15, στο Wembley, θα αναμετρηθούν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο δεν θέλουν να μείνουν χωρίς τρόπαιο. Πέρσι, η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Europa League.   

Στο εφετινό πρωτάθλημα, η Τσέλσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη δεύτερη θέση και θα αγωνιστεί και στη νέα περίοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στα μεταξύ τους παιχνίδια μοιράστηκαν τις νίκες. Η Τσέλσι κέρδισε, με 1-0, στο Stamford Bridge και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 2-1, στο Old Trafford. 

Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. 

Η Τσέλσι έχει κατακτήσει 7 Κύπελλα, το τελευταίο, πριν από 6 χρόνια, όταν κέρδισε με 2-1, στον τελικό, τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε 12 φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πήρε το τελευταίο της Κύπελλο το 2016. Στον τελικό κέρδισε με 2-1, στην παράταση, την Κρίσταλ Πάλας. 

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μεταξύ άλλων, για την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over και goal-no goal, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα, το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, τα κόρνερ, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.