Ισοπαλία στη Μαδρίτη…

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παραχώρησε ισοπαλία στη Βαλένθια.

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παραχώρησε ισοπαλία στη Βαλένθια.


Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να “αναρριχηθούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον συνεχίζουν τον αγώνα για την είσοδο στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αντίθετα οι “νυχτερίδες παραμένουν πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Ατλέτικο ωστόσο θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, όμως ο Φαλκάο είδε τον Κορτουά να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα από την κεφαλιά του στις καθυστερήσεις ρου αγώνα.


Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοντίν (56′ Ντομίνγκες), Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Αντριάν, Ντιέγκο (81′ Κόκε), Αρντά (80′ Σάλβιο), Φαλκάο.


Βαλένθια: Άλβες, Μιγκέλ, Ματιέ (83′ Μπερνάτ), Ρουίς, Ραμί, Τίνιο Κόστα, Αλμπέλδα, Ερνάντες, Πιάτι (68′ Ζόνας), Άλμπα, Σολδάδο (62′ Αντούριθ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.