Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Νέων

Με γκολ πέναλτι του Δεληγιαννίδη στο 82ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των ομάδων Κ20 που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης".

Με γκολ πέναλτι του Δεληγιαννίδη στο 82ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκός στο ντέρμπι των ομάδων Κ20 που διεξήχθη στο “Γ. Καλαφάτης”. το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν στο 41′ να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Δημητριάδη. Ο Παναθηναϊκός απάντησε δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και ισοφάρισε σε 1-1 με το ατομική ενέργεια του Πίσπα, ενώ στο 80′ ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Κτιστόπουλο στη μεγάλη περιοχή των Πράσινων, ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα και ο Δεληγιαννίδης νίκησε τον Κότσαρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Bαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Μπουζούκης, Στάϊκος, Πίσπας, Αγγελόπουλος Β. (67’ Παπανικολάου), Χατζηγιοβάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Ραγκέλοφ (77’ Παναγιωτίδης), Κλιγκόπουλος (60’ Ματθαίου), Κούστα, Δημητριάδης, Συράκος (60’ Κτιστόπουλος). 

* Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο νέος πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά, Λούμπος Μίχελ και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, στελέχη του Παναθηναϊκού (Σ. Μαραγκός, Χ. Ρότσα, Κ. Φραντζέσκος), καθώς και ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, Νίκος Μαρινάκης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.