Λουτσέσκου: «Όχι πολλές αλλαγές»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε πολλές μετεγγραφές το εφετινό καλοκαίρι, καθώς θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια στην ομάδα του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε πολλές μετεγγραφές το εφετινό καλοκαίρι, καθώς θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια στην ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για περίπου τρεις μετεγγραφές, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει χημεία στον «Δικέφαλο» του Βορρά, που δε θέλει να χαλάσει.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε στη ρουμανική τηλεόραση: «Έχουμε μια σταθερότητα, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μπορεί να κάνουμε 2-3 μεταγραφές, υπάρχουν δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν και σε γενικές γραμμές, έχουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι οι πολλές αλλαγές σε αυτό το σημείο θα περιπλέξουν την κατάσταση». 

Όσον αφορά στην προσπάθεια της ομάδας του για πρόκριση στους ομίλους του Champions League τόνισε: «Αισθανόμαστε δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοφότεροι, πιο δυνατοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις που μας περιμένουν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.