Ρονάλντο: «Είχαν προτιμήσει τον Αντριάνο»

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να επιστρέψει στην Ίντερ το 2007, όμως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας είχαν αποφασίσει να αποκτήσουν τον Αντριάνο.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να επιστρέψει στην Ίντερ το 2007, όμως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας είχαν αποφασίσει να αποκτήσουν τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως οι «νερατζούρι» έχουν μια ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του, ενώ αναφέρθηκε και στο πως οδηγήθηκε στην απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν.

Αρχικά, ο Ρονάλντο τόνισε για τη μετεγγραφή του στη Μίλαν: «Ήθελαν να επιστρέψω στην Ίντερ το 2007. Μίλησα με τον Μοράτι και μου είπε ότι η επιστροφή μου εξαρτάται από τον Αντριάνο. Τελικά πήραν εκείνον. Δεν μπορούσαν να μείνω πλέον στη Ρεάλ και το Μιλάνο ήταν πάντα ξεχωριστό για μένα. Το όχι από την Ίντερ μου έκανε κακό και έτσι είπα να πω το ναι στη Μίλαν».

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της Ίντερ τόνισε: «Οι άνθρωποι που με αποδοκίμασαν είναι μειονότητα. Όσο είμαι εδώ ο περισσότερος κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του. Απλά θέλω να μάθουν την αλήθεια και ότι εγώ ήθελα να γυρίσω στην ομάδα».

Τέλος, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στο ποιος θα κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα: «Φυσικά και θα ήθελα να το πάρει η Ίντερ, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Είναι πολύ πιθανό πάντως να εξασφαλίσει μια θέση για το Champions League. Το πρωτάθλημα θα πάει ή στην Γουβέντους ή στη Νάπολι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.