Από Δευτέρα οι εξελίξεις…

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των μετόχων του 2004. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Νικολαϊδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης συμφώνησαν στα ποσά που χρειάζεται η ΑΕΚ. Aπό Δευτέρα οι εξελίξεις. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για τρία έως τέσσερα εκατομμύρια που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ομάδας. Προτεραιότητα το θέμα της Morgan Stanley.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των μετόχων του 2004. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Νικολαϊδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης συμφώνησαν στα ποσά που χρειάζεται η ΑΕΚ και μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχουν αποφασίσει πόσα θα διαθέσει ο καθένας.

Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για τρία έως τέσσερα εκατομμύρια που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ομάδας, αν και το πρώτο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή για τους μετόχους είναι η εξόφληση του δανείου από την Morgan.

Να σημειωθεί πως υπάρχει διαρκής και ανοιχτή επικοινωνία με τους Χατζηιωάννου και Γκούμα, αν και μέχρι τώρα δεν θεωρείται σίγουρο το αν οι δύο άνδρες θα βάλουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα που όπως γίνεται αντιληπτό «καίει» αυτή τη στιγμή την ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.