Δημητρέλος στους παίκτες: “Ήρθα, επειδή δεν υπήρχε άλλος”

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες και προανήγγειλε εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Αποχαιρετιστήρια ομιλία και από τον Αδαμίδη.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν πληροφορηθεί σχετικά με τις αλλαγές στη διοίκηση, αλλά περίμεναν από τον Ανδρέα Δημητρέλο, στην πρώτη συνάντησή τους, να τους μεταφέρει ευχάριστες ειδήσεις από την πλευρά των μετόχων… Κάτι τέτοιο εννοείται ότι δε συνέβη, αφού ο νέος πρόεδρος της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει μια μέρα πριν, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ότι ο ίδιος δεν έχει χρήματα για να βάλει στην ομάδα, αλλά περιμένει απ’ τους μετόχους να κάνουν το καθήκον τους. Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κ. Δημητρέλος, συνοδευόμενος από τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη, μπήκαν στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου.

“Θα μπορούσα να σας πω για μια ακόμα φορά να κάνετε υπομονή, αλλά δε θα το κάνω, επειδή το έχετε ακούσει πολλές φορές μέχρι σήμερα”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προέδρου. “Θέλω να γνωρίζετε ότι εγώ δε μπορώ να βοηθήσω οικονομικά και γι’ αυτό δε μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα. Ανέλαβα την ομάδα επειδή δεν ήθελε να αναλάβει κανένας άλλος. Πήρα αυτή την απόφαση για να μη μείνει η ομάδα χωρίς πρόεδρο. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσω με τους μετόχους και θα περιμένω τις εξελίξεις, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες συζητήσεις. Τότε θα μπορέσω να σας πω και με περισσότερες λεπτομέρειες πότε θα πάρετε χρήματα”, τόνισε επίσης ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ από την πλευρά του ο απερχόμενος πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Ξέρω ότι πολλές φορές δεν ήμουν συνεπής στα λεγόμενά μου, αλλά έκανα ό, τι μπορούσα για το καλό της ομάδας. Η παρουσία μου στην προεδρία της ΑΕΚ ήταν η σπουδαιότερη στιγμή της ζωή μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους και να ξέρετε ότι δεν το έκανα με σκοπιμότητα. Όλο το προηγούμενο διάστημα κατάλαβα ότι δεν είστε μόνο επαγγελματίες, αλλά κάτι περισσότερο και σας αξίζουν συγχαρητήρια”.


Χωρίς δοκιμή, αλλά με βίντεοθεραπεία


Ο Νίκος Κωστένογλου, στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν πραγματοποίησε κάποια δοκιμή για την ενδεκάδα, αλλά πριν οι παίκτες βγουν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου είδαν σε βίντεο δύο ματς του Πανιωνίου. Αυτά κόντρα σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό, τονίζοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι: “Πρόκειται για μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα, η οποία χρειάζεται πολλή προσοχή. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να νικήσουμε το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.