Άλβες: «Στόχος μας οι νίκες και το θέαμα»

Ο Ντάνι Άλβες υπογράμμισε πως το μόνο που θέλουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι οι νίκες και το θέαμα και πως κάτι τέτοιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και εν όψει του αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Ντάνι Άλβες υπογράμμισε πως το μόνο που θέλουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι οι νίκες και το θέαμα και πως κάτι τέτοιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και εν όψει του αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει της αναμέτρησης στο «Έμιρεϊτς» και συμπλήρωσε πως δε χαλαρώσουν οι «μπλαουγκράνα».

Αρχικά, ο Ντάνι Άλβες υπογράμμισε: «Επιθυμία μας είναι να νικάμε και να παίζουμε καλά.. Έχουμε υψηλές προσδοκίες αλλά υπάρχουν κι άλλες καλύτερες ομάδες, με καλύτερη φυσική κατάσταση. Έτσι, εμείς θέλουμε να τελειώσουμε αυτό τον αγώνα με νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε: «εν χαλαρώνεις αλλά αυτό σε βοηθά να πετύχεις τον σκοπό σου. Γιατί αν θες να πετύχεις σπουδαία πράγματα, θα πρέπει να περάσεις μέσα από δυσκολίες. Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά είναι πιο όμορφο να κερδίζεις».

Τέλος, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο αήττητο σερί της ομάδας του: «Πάντα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, όμως κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο ελπίζεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Αλλά ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά αλλά παίρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι βαθμοί είναι ίδιοι, έτσι δεν είναι»;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.