Έτοιμη να ανέβει επίπεδο η Γουεστ Χαμ!

Η Γουεστ Χαμ είναι αποφασισμένη να δώσει την δυνατότητα στον νέο τεχνικό της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, να διαχειριστεί ίσως το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία του συλλόγου.

Η Γουεστ Χαμ είναι αποφασισμένη να δώσει την δυνατότητα στον νέο τεχνικό της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, να διαχειριστεί ίσως το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε σήμερα στα αγγλικά Μέσα ο συνιδιοκτήτης Ντέιβιντ Γκόλντ. 
Ο Χιλιανός τεχνικός πήρε διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες ότι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η Γουεστ Χαμ θα στοχεύσει σε 3 – 4 ποιοτικές προσθήκες, για να αποφύγει το άγχος του υποβιβασμού που είχε σε ένα μεγάλο μέρος της φετινής περιόδου. 

Ο 81χρονος επιχειρηματίας ήταν απόλυτος στις δηλώσεις του:
«Θα δαπανήσουμε πιθανώς περισσότερα χρήματα στην καλοκαιρινή περίοδο, από ό, τι έχουμε ξοδέψει σε οποιοδήποτε άλλη μεταγραφική περίοδο στο παρελθόν».

Οι δύο ιδιοκτήτες του λονδρέζικου συλλόγου, ο Γκόλτ και ο Σάλιβαν, έχουν επικριθεί πολλές φορές στο παρελθόν για το ότι δεν έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για τον σύλλογο. 
Η Γουέστ Χαμ τερμάτισε 13η στην Πρέμιερ Λιγκ, η χειρότερη θέση που έχει καταλάβει την τελευταία τετραετία. Μάλιστα η παραμονή της στην κατηγορία επιβεβαιώθηκε λίγο πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Με βάση τα νούμερα των προηγούμενων καλοκαιρινών μεταγραφικών περιόδων, η Γουεστ Χαμ ξοδεύει κατά μέσο την τελευταία τριετία, 35-40 εκατομμύρια λίρες, αλλά ο Γκόλντ δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που διατεθεί φέτος. 
«Πρώτα πρέπει να προσδιορίσει ο προπονητής μας τις θέσεις που πιστεύει ότι πρέπει να ενισχυθούμε και μετά να δούμε συγκεκριμένους παίκτες που θα προσπαθήσουμε να τους αποκτήσουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο συνιδιοκτήτης των Λονδρέζων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.