Από ένα ημίχρονο Χάκεν και ΑΙΚ

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Χάκεν και ΑΙΚ, για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Χάκεν και ΑΙΚ, για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας. Αμφότερες ομάδες ήθελαν τη νίκη, καθεμία για διαφορετικό λόγο. Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο θα σκαρφάλωσαν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ η ΑΙΚ, με νίκη θα μοιράζονταν την πρώτη θέση με την Χάμαρμπι.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στη Χάκεν. Η ομάδα του Αντρέας Αλμ, που είχε καθίσει στον πάγκο στην ΑΙΚ για έξι χρόνια, μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε μόλις στο  τέταρτο λεπτό με τον Παουλίνιος. Ο Βραζιλιάνος, που είναι και πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, στο δέκατο λεπτό άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ για να πανηγυρίσει το έβδομο φετινό του γκολ.

Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Νόρλινγκ, ήρθε στο 39 με σουτ του Ελιουνούσι. Ο ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν στάθηκε τυχερός ώστε να σκοράρει. Στο 43 ο Παουλίνιος έχασε και αυτός την ευκαιρία για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΙΚ μπήκε αλλαγμένη προς το καλύτερο και αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 55 ο Γιόνσον Σαλέστρος με ωραίο σουτ, μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του έκανε το 1-1 με το δεύτερο φετινό του γκολ.

Οι ευκιαρίες υπήρχαν, κυρίως από τους φιλοξενούμενους, με τον Όλσον να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 71! Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, με τη μπάλα να αγγίζει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ μετά την κεφαλιά του Χάμαρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.