IT Chapter 2: Ο James McAvoy δεν βγήκε αλώβητος από τη μάχη με τον Pennywise

Η τέχνη θέλει θυσίες.Ο James McAvoy υπέστη τραύμα στους μηρούς του κατά τη διάρκεια μιας σκηνής...

Η τέχνη θέλει θυσίες.

Ο James McAvoy υπέστη τραύμα στους μηρούς του κατά τη διάρκεια μιας σκηνής πάλης εναντίον του Pennywise στα γυρίσματα του “IT: Chapter 2”. Όλα δείχνουν ότι η ανάρωσή του θα είναι ταχύτατη.

Ο McAvoy, που ενσαρκώνει τον Bill Denbrough στο τρομακτικό sequel, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία των μηρών του με τις παγοκύστες.

Λίγο μετά τη δημοσίευση της εικόνας, ενημέρωσε το κοινό του με την εξής δημοσίευση: “Λόγω της μεγάλης ανησυχίας του κοινού, αλλά και κάποιων διαδικτυακών σελίδων, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα πηγαίνω μια χαρά. Τραβήχτηκαν τα νεύρα των μηρών μου, το πρόλαβα, οπότε μην ανησυχείτε. Pennywise, να προσέχεις. #pennywiseburgersandfries #40yearoldclownfighter”

Screen Shot 2018-08-17 at 11.43.39 PM Δεν είναι ξεκάθαρο αν η εν λόγω σκηνή μάχης με τον Pennywise ήταν σημαντική σκηνή για την εξέλιξη της ταινίας, αλλά φαίνεται ότι ο ηθοποιός θα γυρίσει δριμύτερος για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Η παραγωγή του “IT: Chapter 2” ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, κάτι το οποίο μάθαμε επίσης από δημοσίευση του McAvoy. Πριν από λίγο καιρό είδαμε φωτογραφία του ενήλικου cast του “Losers Club”, το οποίο περιλαμβάνει τους Jessica Chastain ως Beverly, James McAvoy ως Bill, Isaiah Mustafa ως Mike, Jay Ryan ως Ben, James Ransone ως Eddie, Bill Hader ως Richie και Andy Bean ως Stanley. Στο sequel οι χαρακτήρες θα αντιμετωπίσουν και πάλι τον Pennywise (Bill Skarsgard), τον κλόουν του Stephen King που μοιάζει σαν να βγήκε από τους χειρότερους παιδικούς εφιάλτες.

Διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία “IT” και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019, σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.