Με μαέστρο τον Μίτσιτς, εύκολα το 1-0 η Εφές (video)

Η Εφές με τον Μίτσιτς να κάνει ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, νίκησε 75-68 την Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ.

Η Εφές με τον Μίτσιτς να κάνει ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, νίκησε 75-68 την Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ.

Οι Τούρκοι μπήκαν από την αρχή με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στηριζόμενοι στο μακρινό σουτ οικοδόμησαν διαφορά 13 πόντων, με την καταλανική άμυνα να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει. Το 26-15 της πρώτης περιόδου ήταν φυσιολογικό με βάση την εικόνα του ματς.

Ο Πέσιτς έβαλε τον Πάνγκος στο δεύτερο 10λεπτο κι εκείνος ήταν πρωταγωνιστής για το επί μέρους 2-11, που έκανε το 28-26 ενώ 4 λεπτά πριν το ημίχρονο οι Καταλανοί ισοφάρισαν 32-32. Αυτή όμως ήταν και η μοναδική φορά που έδειξαν πως υπάρχουν στο παιχνίδι. Στο τρίτο 10λεπτο ενεργοποιήθηκε και ο άφαντος μέχρι εκείνο το σημείο Ντάνστον και η Εφές εξακολουθούσε να έχει διψήφια διαφορά.

Με τον Λάρκιν να ξυπνά και παρά τα επιθετικά ριμπάουντ της Μπάρτσα που την κρατούσαν στο ματς, η ομάδα του Αταμάν ήταν στο συν 12 κι ενώ απέμεναν 4 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα έτρεξε ένα 7-0 μείωσε στους 5 μέσα σε 2 λεπτά, αλλά το κόψιμο του Ντάνστον στον Σίνγκλετον και το γκολ φάουλ του Μίτσιτς υπέγραψαν το 1-0 των Τούρκων.

Ο Σέρβος είχε 21 πόντους, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, χάνοντας μόλις 2 από τα 9 σουτ που επιχείρησε. Διψήφιοι και οι Ντάνστον, Λάρκιν και Μοερμάν. Για την Μπαρτσελόνα που τελείωσε το ματς με 15 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά κάτω από 50% στο δίποντο και 26% στο τρίποντο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόμιτς με 14 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.