Στο Μουντιάλ η Κουρομπίλια! (videos)

Τιμή και δικαίωση αποτελεί για την διαιτητή ποδοσφαίρου Χρυσούλα Κουρουμπίλια η παρουσία της στο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών που διεξάγεται αυτές τις μέρες στα γήπεδα της Γαλλίας.
0
Απόστολος Νταλούκας
14/06/2019 • 19:33
Η Χρυσούλα Κουρουμπίλα, παρούσα στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στα γήπεδα της Γαλλίας
  • shares
Τιμή και δικαίωση αποτελεί για την διαιτητή ποδοσφαίρου Χρυσούλα Κουρομπίλια η παρουσία της στο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών που διεξάγεται αυτές τις μέρες στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ήταν 2ο βοηθός στον προχθεσινό αγώνα της Γαλλίας με την Νορβηγία, στη Νίκαια, ενώ ορίστηκε 2η βοηθός VAR της σημερινής αναμέτρησης της Ιταλίας με την Τζαμάϊκα Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική στιγμή για την ίδια αλλά και την Ελληνική διαιτησία, εάν σκεφτεί κανείς πως η τελευταία φορά που η χώρα μας είχε εκπροσώπηση σε αυτό το επίπεδο ήταν επί των ημερών του Κύρου Βασσάρα ο οποίος είχε δώσει το παρών στο Μουντιάλ της Άπω Ανατολής το 2002.

Τα HL του αγώνα της Γαλλίας με την Νορβηγία όπου 2η βοηθός (φαίνεται στο 1’.17’’ του βίντεο) ήταν η Κουρομπίλια :loading the player....

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο