Οι ανθρακωρύχοι της Χιλής στέλνουν μήνυμα στην Εθνική (video)

29/05/2014 • 16:30
Οι ανθρακωρύχοι της Χιλής στέλνουν μήνυμα στην Εθνική (video)
  • shares

Oι Χιλιανοί ανθρακωρύχοι που σώθηκαν μετά από 69 ημέρες εγκλωβισμού στο ορυχείο της Ατακάμα, ενθαρρύνουν την Εθνική ομάδα της χώρας εν' όψει Μουντιάλ.

Η ιστορία των 33 ανθρακωρύχων και η διάσωσή τους συγκλόνισε τον κόσμο του 2010, με τους ήρωες της ιστορίας να επιστρέφουν στην έρημο της Ατακάμα, θέλοντας να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης μέσω video στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οι ανθρακωρύχοι μαζεύουν χώμα από την έρημο, το οποίο σκοπεύουν να σκορπίσουν στα γήπεδα που θα αγωνιστεί η Χιλή στο Μουντιάλ, για να φέρει καλή τύχη στους διεθνείς, ενώ ένας από τους διασωθέντες, ο Μάριο Σεπούλβεδα, απευθύνεται στους παίκτες λέγοντας:

«Το μήνυμα προς την ομάδα της Χιλής είναι πως θα κερδίσουμε. Οι παίκτες έχουν το ταλέντο και μια χώρα ολόκληρη πίσω τους και πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος. Υπάρχουν δυσκολότερα πράγματα στη ζωή και μπορείτε να τα κατακτήσετε. Η Χιλή δεν θα περάσει μόνο στον δεύτερο γύρο, αλλά θα καταπλήξει τους πάντες».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!