Κάτι περισσότερο από 24 ώρες…

Στη Μυτιλήνη έφτασε αεροπορικώς η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, έχοντας ως επικεφαλείς τους κ.κ. Αγγελίδη, Αρνεσεν.

Στη Μυτιλήνη έφτασε αεροπορικώς η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, έχοντας ως επικεφαλείς τους κ.κ. Αγγελίδη, Αρνεσεν.

Εκεί τους περίμεναν φίλοι της ομάδας και λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της συνεργαζόμενης με τον “Δικέφαλο” Ακαδημία, επαναλαμβάνοντας τη θερμή υποδοχή που τους είχαν επιφυλάξει σχεδόν προ μηνός, για τον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος. Με δεδομένο την ώρα έναρξης της αυριανής αναμέτρησης (σ.σ. 19.30) γίνεται κατανοητό πως η ομάδα θα παραμείνει στο νησί λίγο περισσότερο από είκοσι τέσσερις ώρες. Μια λογική που έχει υιοθετηθεί από τον Ιγκορ Τούντορ και τους συνεργάτες του εδώ κι ενάμιση μήνα για κάθε εκτός έδρας αγώνα, εντός συνόρων. 

Διάστημα το οποίο θα εκμεταλλευτούν κι οι παράγοντες της ομάδας για να συνεχίσουν τη συζήτηση που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί για τη μεταγραφική δραστηριότητα αυτής της περιόδου. Την ίδια στιγμή, τα αγωνιστικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας έχουν οριστικοποιηθεί, όπου φαίνεται να μην αλλάζει κάτι σε επίπεδο αγωνιστικού σχηματισμού σε σχέση με τις προθέσεις που υπήρξαν και για τον αναβληθέντα αγώνα της περασμένης Ξάνθης, προχωρώντας δηλαδή σε 4-4-2, με σχηματισμό ρόμβου της μεσαίας γραμμής. 

Απόντων των Γλύκου και Ολσεν, ο Μελίσσας θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει για δεύτερη φορά ως βασικός – κι η προηγούμενη φορά ήταν στον ίδιο θεσμό, στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου – έχοντας μπροστά του, από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Λέοβατς, με τον Τζιόλη στη “βάση” του ρόμβου, τους Τσίμιροτ και Σάμπο δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, τον Μπερμπάτοφ στην κορυφή του και τους Μακ-Αθανασιάδη ως επιθετικό δίδυμο. Υπενθυμίζεται πως εκτός έμειναν – και – οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Κόστα, Ροντρίγκεζ αλλά και οι Κίτσιου – Κάτσε, δίχως οι τελευταίοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.