Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ της Ιαπωνίας

Ξεκίνησε στο Σακαϊμινάτο της Ιαπωνίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ, στο οποίο τρέχουν δύο Ελληνίδες αθλήτριες. Συνολικά αγωνίζονται 111 σκάφη από 49 χώρες.

Ξεκίνησε στο Σακαϊμινάτο της Ιαπωνίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ, στο οποίο τρέχουν δύο Ελληνίδες αθλήτριες. Συνολικά αγωνίζονται 111 σκάφη από 49 χώρες.

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πέντε προκριματικές κούρσες συν δύο της τελικής φάσης και η Αθανασία Φακίδη είναι 16η με 79 βαθμούς. Τα πλασαρίσματά της είναι 15, 6, 7, 27, 11, 30 και 13. Αν μη τι άλλο η ιστιοπλόος του Ν.Ο.Β. δείχνει σταθερότητα.

Η Βασιλεία Καραχάλιου είναι 54η με 170 βαθμούς. Σε τρεις ιστιοδρομίες χρεώθηκε από 57 βαθμούς ποινής, σε μία τερμάτισε 48η και είχε τρεις πολύ καλές κούρσες. Δύο δεύτερες και μια 4η θέση. Είναι ολοφάνερο ότι η ιστιοπλόος του Ι.Ο.Π. θα μπορούσε να ήταν ψηλά στην βαθμολογία. Πάντως και η Φακίδη και η Καραχάλιου συνεχίζουν στον χρυσό στολίσκο. 

ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης δεν τα κατάφερε να πάρει μετάλλιο  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της Πολωνίας, όμως και η 4η θέση σε σύνολο 29 σκαφών είναι μεγάλη επιτυχία. Στην κατηγορία RSX αγοριών και μετά από 13 δυνατές ιστιοδρομίες ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Άνδρου έχασε το χάλκινο μετάλλιο μόλις για 2 βαθμούς (42) από τον Ισραηλινό Λ. Σεγκέβ (40). Ο Τσορτανίδης πλήρωσε την κακή 8η κούρσα, στην οποία χρεώθηκε με 30 βαθμούς ποινής. Διφορετικά το μετάλλιο ήταν δικό του.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.