Ο έξυπνος οδηγός μεταγραφών της Ντόρτμουντ

Μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της από την Μπάγερν, αλλά η συνηθισμένη σε ποιοτικές και έξυπνες μεταγραφές Ντόρτμουντ ενισχύεται για να διεκδικήσει εκ νέου την πολυπόθητη «σαλατιέρα».

Μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της από την κυρίαρχο την τελευταία επταετία Μπάγερν στο σπριντ, αλλά η συνηθισμένη σε ποιοτικές και έξυπνες μεταγραφές Ντόρτμουντ ενισχύεται για να διεκδικήσει εκ νέου την πολυπόθητη «σαλατιέρα». Το Μόναχο απειλείται και πάλι.

Ο ποιοτικός Πούλισιτς πήγε στην ανανεωμένη Τσέλσι του Λάμπαρντ για 64 εκ. ευρώ και οι Αμπντού Ντιαλό και Αλεξάντερ Ισάκ έφυγαν από τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στη Γερμανία, αλλά ο αγαπημένος της εξέδρας Χούμελς επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια για 40 εκ. ευρώ, αποφασισμένος να οδηγήσει τη Ντόρτμουντ στην κορυφή.

Ο εξτρέμ της Γκλάντμπαχ Τοργκάν Αζάρ (26 ετών) με 25,5 εκ., ο αριστερός μπακ της Χοφενχάιμ Νίκο Σούλτζ με το ίδιο ποσό και στην ίδια ηλικία και ο επιτελικός χαφ της Λεβερκούζεν Τζούλιαν Μπράντ (23 ετών) με 25 εκ. ευρώ είναι τρείς νέοι ποδοσφαιριστές έτοιμοι να υλοποιήσουν το πλάνο του προπονητή Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στη Ντόρτμουντ. 

Ο Σούλτζ θα δώσει πνοή στην αριστερή πτέρυγα αντί του μεγάλου πια Σμέλτσερ με την παρουσία του Γκερέιρο ως εναλλακτική, ο Αζάρ θα πάρει τη θέση του Πούλισιτς και ο Μπράντ μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα πίσω από τον επιθετικό και στα πλάγια της επίθεσης.

Με την προσθήκη του Χούμελς, του Πάκο Αλκάθερ και του αμυντικού από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρσελόνα Ματέ Μόρεϊ οι μεταγραφές υπόσχονται μια ακόμη ελκυστική στο μάτι Μπορούσια, η οποία την περυσινή σεζόν βασίστηκε στο 4-2-3-1.

Με τις προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ο Φαβρ έχει εναλλακτική επιλογή το 4-1-4-1, με Πίστσεκ, Χούμελς, Ακάντζι και Σούλτζ στην άμυνα, Βιτσέλ στον άσο, Αζάρ και Σάντσο στα πλάγια στα χαφ με Μπράντ και Ρόις κεντρικούς και στην κορυφή της επίθεσης Γκέτσε ή Αλκάθερ.

Ομάδα γρήγορη και ποιοτική έτοιμη να πιέσει τη Μπάγερν και να την εκθρονίσει για πρώτη φορά από το 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.