“Ευχαριστώ τον Θεό γιατί ξαναβρίσκω τον παλιό εαυτό μου”

Οι δηλώσεις του σκόρερ του νικητήριου γκολ του Ατρόμητου επί της Ντουνάιτσκα Στρέντα στο παιχνίδι του Europa League.

Ο Γιώργος Μανούσος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο στο παιχνίδι με την Ντουνάιτσκα Στρέντα. 

Ο ένας από τους δύο σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε και στο ότι συνεχώς βελτιώνεται αφήνοντας πίσω τις περιπέτειες με τους τραυματισμούς που τον είχαν κρατήσει εκτός δράσης. 

Ευχαριστώ τον Θεό γιατί ξαναβρίσκω τον παλιό εαυτό μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ατρόμητου, τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελόπουλου, δεν το έβαλα κάτω και νομίζω ότι αν είμαστε γεροί θα τα καταφέρουμε όλα. Όλοι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα. Πρώτα βάζουμε την ομάδα και μετά τους εαυτούς μας. Υπάρχει και μέλλον στον Ατρόμητο, δουλεύουν σωστά οι Ακαδημίες. Ευχαριστώ πολύ και τον γιατρό κ. Πισκοπάκη και τον πατέρα του, Νίκο, που με βοήθησαν και μου στάθηκαν πάρα πολύ αυτό τον δύσκολο 1,5 χρόνο”, είπε.  

Αναφέρθηκε στο παιχνίδι και είπε: “Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιδιά είχαν πάρα πολύ άγχος και πίεση. Φάνηκε και λίγο. Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι για αυτή την περίοδο, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Θα δείτε, όμως, στη συνέχεια ότι ο Ατρόμητος θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σωστό”.

Πρόσθεσε: “Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, προσηλωμένοι και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Το πρώτο απ’ όλα ήταν να καταθέσουμε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Τα καταφέραμε κατά μεγάλο ποσοστό. Δεν έχει κριθεί τίποτα, απλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Έχουμε μάθει από πέρυσι, από τον αποκλεισμό και νομίζω ότι θα είμαστε σε μια εβδομάδα έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση”. 

Είπε ακόμη: “Επίσης, θα βοηθήσουμε εμείς τους εαυτούς μας, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η πρόκριση, αλλά θα παρακαλέσω κι εσάς (σ.σ. γελώντας) να βοηθήσετε την ομάδα και μην γράφετε ότι έχουμε περάσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.