Σύντομα στα γυρίσματα τα sequel του “Halloween”

Ξανά μάσκες, ξανά κυνηγητά.Τα επερχόμενα sequels του "Halloween" του 2018, των Universal Pictures...

Ξανά μάσκες, ξανά κυνηγητά.

Τα επερχόμενα sequels του “Halloween” του 2018, των Universal Pictures και Blumhouse Productions, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση πως η συνέχεια θα μας φέρει δύο ταινίες, πλέον έχει επιβεβαιωθεί πως το “Halloween Kills”, η άμεση συνέχεια της αναβίωσης του 2018, καθώς και το “Halloween Ends”, θα γυριστούν back-to-back φέτος.

Τα sequel θα σκηνοθετηθούν και πάλι από τον David Gordon Green, με σενάριο από τον Danny McBride και τον Jeff Fradley. Green και McBride πρόσφατα μίλησαν για τις επερχόμενες ταινίες, οι οποίες θα συνεχίσουν την αιματοβαμμένη ιστορία του Michael Myers και της Laurie Strode.

“Ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο με ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα. Θα βγουν όμως δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2020 και το 2021. Έχουμε ένα διάλειμμα φέτος, και για τα επόμενα δύο χρόνια θα γίνεται της τρελής” είπαν σε συνέντευξή τους στο Collider.

Η πρώτη προσθήκη της αναβίωσης, που μας ήρθε πέρυσι, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαγράφοντας σχεδόν όλο το franchise μέχρι το πρωτότυπο. Ωστόσο, η δημιουργική ομάδα είδε από αρκετά νωρίς, πως έχουν αρκετό υλικό για να βγάλουν κι άλλα sequel.

“Είχαμε τη φιλοδοξία για να κάνουμε δύο, με μεγάλες ιδέες, και μετά αποφασίσαμε να δούμε αν θα αρέσουν, μία τη φορά, κι αν τους άρεσε και η άλλη, τότε ίσως να χτίσουμε σε αυτό. Ύστερα, όταν ήρθε η επιτυχία, οι επιπλέον ιδέες μας που δεν μπήκαν στην πρώτη ταινία, έδωσαν άλλες δύο [ταινίες]” εξήγησαν προτού προσθέσουν πως “δεν πρόκειται για μια ακόμα επανεφεύρεση, ή κάτι τέτοιο. Είναι αυτός ο κόσμος που εδραιώσαμε και στη συνέχεια πιάνουμε μετά τα γεγονότα του πρώτου”.

Τέλος, να πούμε πως το “Halloween Kills” αναμένεται τον Οκτώβριο του 2020 και το “Halloween Ends” τον Οκτώβριο του 2021.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.