Την κάθοδο στην τρέλα μας δείχνουν οι νέες φωτογραφίες του “Joker”

Χαμογέλασε.Στη δημοσιότητα ήρθαν τρεις επίσημες, νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία...

Χαμογέλασε.

Στη δημοσιότητα ήρθαν τρεις επίσημες, νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία “Joker”, που δείχνουν τη μεταμόρφωση του Arthur Fleck από κωμικό που πασχίζει στον πιο παρανοϊκό υπερκακό της Gotham.

Η πρώτη εικόνα μας δείχνει τον stand-up κωμικό σε κατάσταση υστερίας σε ένα λεωφορείο, ενώ τα παρακάτω στιγμιότυπα απεικονίζουν την κατάβασή του στο σκοτάδι, με τον χαρακτήρα να βάφει το πρόσωπό του πριν φτάσει ως κλόουν να χορεύει στην πόλη.

Τα νέα αυτά ήρθαν μαζί με την είδηση πως ο Joker του Todd Phillips θα κάνει το ντεμπούτο του, τόσο στο φεστιβάλ του Τορόντο, όσο και στης Βενετίας. Επίσης, μάθαμε πως η εν λόγω ταινία θα έχει διάρκεια 122 λεπτά.

Image credit: DC Comics.
Image credit: DC Comics

Image credit: DC Comics
Image credit: DC Comics

Image credit: DC Comics
Image credit: DC Comics

Το hype για τη σόλο ταινία του διαβόητου αντιπάλου του Batman, αυξάνεται όλο και περισσότερο, για την οποία μάλιστα γνωρίζουμε πως δεν θα ακολουθήσει πιστά κανένα από τα βασικά στοιχεία των κόμικ της DC, με τον Joaquin Phoenix να παραδίδει μια μοναδική και πρωτότυπη ερμηνεία κι εκδοχή για το αρρωστημένο παραμύθι του χαρακτήρα του.

Η πλοκή του “Joker” λέει πως “το 1981, ένα αποτυχημένος stand-up κωμικός, παραμελημένος από το περιβάλλον του, στρέφεται στον κόσμο του εγκλήματος και του χάους, στη διαβόητη Gotham”.

Στην ταινία, εκτός του Joaquin Phoenix, πρωταγωνιστεί επίσης ο Robert De Niro, ο οποίος παίζει βασικό ρόλο για το μονοπάτι που ακολουθεί εν τέλει ο Arthur Fleck. Στο cast επίσης τους Zazie Beetz, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Marc Maron και Dante Pereira-Olson, που θα υποδυθεί έναν νεαρό Bruce Wayne.

Η ταινία “Joker” θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 03 Οκτωβρίου.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.