Κοντά στον Γκοροστίδι ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άντερ Γοροστίδι, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του και να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άντερ Γοροστίδι, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του και να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Mundo Deportivo”, οι Αρκάδες προσφέρουν στον παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η καταλανική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η μετεγγραφή του 23χρονου παίκτη αναμένεται να τελειώσει τις προσεχείς ημέρες. 

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των ανθρώπων του Αστέρα έχει στραφεί στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, όπου αναζητείται ένας παίκτης, με έφεση στο σκοράρισμα για την κορυφή της επίθεσης. Όσον αφορά στον παίκτη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, οι Αρκάδες ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει και στο σκοράρισμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.