Στα άκρα η σχέση των Δανών με την ομοσπονδία τους

Οι παίκτες της εθνικής Δανίας φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μην αγωνιστούν στον αγώνα με τη Σλοβακία, μετά την κόντρα τους με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους.
04/09/2018 • 13:44
Δανία-Γαλλία
  • shares
Οι παίκτες της εθνικής Δανίας φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μην αγωνιστούν στον αγώνα με τη Σλοβακία, μετά την κόντρα τους με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους. Οι Δανοί δεν έχουν υπογράψει τη νέα συμφωνία που τους προτείνουν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, διαφωνούν με ορισμένους όρους, όπως η απαγόρευσης διαφήμισης άλλης εταιρίας αθλητικών ειδών, πέρα από αυτή η οποία ντύνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους. 

Αν τελικά, οι Δανοί δεν αγωνιστούν στον αγώνα με τη Σλοβακία για το Nations League, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να αποκλειστούν από τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας της χώρας φέρονται να προσανατολίζονται τις τελευταίες ώρες στη χρησιμοποίηση παικτών από μικρότερες εθνικές ομάδες. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν