Σκουρτόπουλος: “Τέλος στις ήττες”

Με στόχο να επιστρέψει ο Ίκαρος στις νίκες, όπως τόνισε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, υποδέχεται ο Ίκαρος τον Άρη αύριο (17:00).

Με στόχο να επιστρέψει ο Ίκαρος στις νίκες, όπως τόνισε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, υποδέχεται ο Ίκαρος τον Άρη αύριο (17:00).

Μάλιστα, στη διάθεση του ενδέχεται να έχει και τον Λάζαρο Αγαδάκο.  «Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς θέλουμε να δώσουμε τέλος στο σερί των ηττών», ήταν τα πρώτα λόγια του. Εξήγησε πως «έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είναι θετικό που μετά από καιρό είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας. Ελπίζουμε πως και ο Αγαδάκος θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έστω κι αν απουσιάζει για μεγάλο διάστημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να βρει ρυθμό στην επίθεση».
 
Μπέινς: Να χτίσουμε ψυχολογία
Από την πλευρά των παικτών, ο Άαρον Μπέινς εξήγησε πόσο απαραίτητη είναι αυτή η νίκη. «Χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στον Άρη για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και να “χτίσουμε” καλύτερη ψυχολογία. Ο αντίπαλός μας έχει έμπειρους παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί από την πρώτη κατοχή του αγώνα, ως και την τελευταία. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.