Ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο ο Καντέ (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Ενγκολό Καντέ, ο άνθρωπος που γέμιζε με την παρουσία του το κέντρο της Γαλλίας στο Μουντιάλ, ντρεπόταν να ζητήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για να φωτογραφηθεί.
Ορέστης Συντελής
16/07/2018 • 10:24
Ο Ενγκολό Καντέ
  • shares
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Ενγκολό Καντέ, ο άνθρωπος που γέμιζε με την παρουσία του το κέντρο της Γαλλίας στο Μουντιάλ, ντρεπόταν  να ζητήσει το βαρύτιμο τρόπαιο για να φωτογραφηθεί.

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να είναι πληθωρικός και απροσπέλαστος για πολλούς αντιπάλους του, όμως εκτός αυτού είναι άλλος άνθρωπος.

Αυτό αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Γαλλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν και φωτογραφίζονταν με το τρόπαιο ανά χείρας και εκείνος περίμενε να έρθει η σειρά του. Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Ενζοζί, μπορεί και να μην είχε βγάλει ούτε μία αναμνηστική φωτογραφία με το τρόπαιο του Μουντιάλ.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα