Οι “κιτρινόμαυροι” κόντρα στον Ολυμπιακό

Κάποιες φορές οι αριθμοί λένε πολλά, άλλες δεν λένε και τίποτα. Ο καθένας μεταφράζει τους αριθμούς όπως θέλει, εμείς απλά τους παραθέτουμε. Το Novasports.gr έψαξε και βρήκε τι έχει κάνει ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κάποιες φορές οι αριθμοί λένε πολλά, άλλες δεν λένε και τίποτα. Ο καθένας μεταφράζει τους αριθμούς όπως θέλει, εμείς απλά τους παραθέτουμε. Το Novasports.gr έψαξε και βρήκε τι έχει κάνει ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Νίκος Κωστένογλου:
Την πρώτη του σεζόν ως προπονητής της ΑΕΚ, οδήγησε την Ενωση στη μεγαλύτερη της νίκη τα τελευταία χρόνια επί του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα στις 30/32008 η ΑΕΚ συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 4-0.
Τη σεζόν 2008-2009 ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης γνώρισε δύο φορές την ήττα από τους “ερυθρόλευκους (1 πρωτάθλημα και μία Κύπελλο), ενώ απέσπασε και μία ισοπαλία (στο άλλο παιχνίδι του Κυπέλλου).
Τη σεζόν 2010-2011 ανέλαβε στο δεύτερο μισό τις τύχες της Λάρισας, γνωρίζοντας τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με 6-0.
Ο Κωστένογλου Τον Οκτώβριο διαδέχθηκε τον Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και κόντρα στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε το ντεμπούτο. Εκείνο το παιχνίδι τελείωσε χωρίς νικητή (1-1).
Συνολικά ο 42χρονος τεχνικός κόντρα στον Ολυμπιακό έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος:
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές τον Ολυμπιακού με τρεις διαφορετικές ομάδες (Καλαμάτα, Αιγάλεω, Κέρκυρα) και μετράει ισάριθμες ήττες.

Γιάννης Αραμπατζής:
Ο Γιάννης Αραμπατζής έχει υπερασπιστεί τρεις φορές τα γκολπόστ της ΑΕΚ σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και έχει από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Μόνο μία φορά έχει αγωνιστεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και εκεί είναι και η μοναδική φορά που έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι σε αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”.

Γιάννης Κοντοές:
Ο 26χρονος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό. Εχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια κόντρα στους “ερυθρόλευκους” (4 με Πανιώνιο και 1 με ΑΕΚ) και έχει 2 ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κώστας Μανωλάς:
Ο διεθνής αμυντικός έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος (1 με Θρασύβουλο και 5 με ΑΕΚ) και έχει πετύχει και ένα γκολ. Συνολικά έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ολες οι ήττες είναι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Τραϊανός Δέλλας:
Ο Δέλλας έχει κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, αλλά και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου είχε πανηγυρίσει την πρόκριση με την Ανόρθωση (νίκη στην Κύπρο, ήττα στο “Καραϊσκάκης”). Ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί 14 φορές απέναντι στους “ερυθρόλευκους” έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες. Ο Δέλλας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έχει μόνο ήττες.

Γρηγόρης Μάκος:
Ο Γρηγόρης Μάκος έχει αντιμετωπίσει 15 φορές τον Ολυμπιακό με τη φανέλα του Πανιωνίου και της ΑΕΚ. Μόνο δύο φορές έχει πανηγυρίσει τη νίκη, ενώ ο φετινός αγώνας ήταν ο μοναδικός που τελείωσε χωρίς νικητή. Τις άλλες 12 φορές έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας γευτεί την πίκρα της ήττας. Ο Μάκος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” έχει μία νίκη και έξι ήττες, ενώ όσο βρισκόταν ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του συνολικά δέχθηκε 14 γκολ και πέτυχε 2.

Νίκος Καράμπελας:
Ο Καράμπελας έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τρεις ομάδες (Πανηλειακός, Αρης, ΑΕΚ). Εχει φύγει νικητής από το γήπεδο κόντρα στους “ερυθρόλευκους” δύο φορές (όλες στην έδρα της ΑΕΚ), ένα παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο (το φετινό), ενώ επτά φορές έχει ηττηθεί. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ανέστης Αργυρίου:
Ο νεαρός αμυντικός αν και δύο σεζόν στην ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό με τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Αντίθετα το έχει κάνει με αυτή του Πανθρακικού μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα του δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ, ενώ δέχθηκε επτά.

Νίκος Γεωργέας:
Ο Γεωργέας μόνο μία ισοπαλία έχει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτή με τη φανέλα της Καλαμάτας. , Ωστόσο έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα του Ολυμπιακού μία φορά (στη Ριζούπολη). Επτά φορές έχει φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι. Συνολικά απέναντι στους “ερυθρόλευκους” έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Παντελής Καφές:
Ο Παντελής Καφές που έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Πειραιά 25 φορές και έχει πετύχει τέσσερα γκολ, τα τρία στις 23/2/2003 όπου ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 4-3 και το άλλο στο 4-0 της ΑΕΚ στις 30/3/2008. Συνολικά ο Καφές μετράει 6 νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, 16 ήττες, ενώ 3 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα.

Ρότζερ Γκερέιρο:
Ο Γκερέιρο σε τρία παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό έχει δύο ήττες και μία νίκη.

Λεονάρντο:
Ο Λεονάρντο έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη φανέλα του Θρασύβουλου, του Λεβαδειακού και της ΑΕΚ. Σε δέκα παιχνίδια έχει 2 νίκες, επτά ήττες και μία ισοπαλία. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στο φετινό παιχνίδι του πρώτου γύρου διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αντώνης Ρίκα:
Ο Αντώνης Ρίκα έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό (1 νίκη, 2 ήττες), αλλά καμία φορά στην έδρα των “ερυθρόλευκων”.

Παναγιώτης Λαγός:
Ο Παναγιώτης λαγός έχει αγωνιστεί συνολικά 15 φορές κόντρα στους πρωταθλητές. 4 φορές έχει πανηγυρίσει τη νίκη, 10 φορές έχει γνωρίσει την ήττα και 1 παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετράει 8 ήττες και μία νίκη (6/1/2010).

Βάργκας:
Ο Βάργκας έχει αγωνιστεί μόνο στο φετινό παιχνίδι το οποίο τελείωσε χωρίς νικητή (1-1)

Στιβ Μπέλεκ:
Ο Μπέλεκ έχει αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό με τον Πανθρακικό, έχοντας γνωρίσει την ήττα εντός έδρας

Χοσέ Κάρλος:
Ο Χοσέ Κάρλος έχει αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό μόνο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-1)

Δημήτρης Σιαλμάς:
Εχει αγωνιστεί για τρία λεπτά στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, όπου βρήκε νικητές τους “ερυθρόλευκους” με 1-0 (14/1/2007)

Εϊντουρ Γκούντγιονσεν:
Ο Ισλανδός έχει αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό μόνο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-1). Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά και από τότε έχει μείνει εκτός δράσης.

Νίκος Λυμπερόπουλος:
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Καλαμάτας απέναντι στους “ερυθρόλευκους” (3-0), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μεσσήνιος άσος έχει σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό 6 φορές και μετράει 6 νίκες, εννιά ισοπαλίες και 18 ήττες.  Στην έδρα του Ολυμπιακού έχει μόλις μία νίκη (στο πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα της ΑΕΚ), 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από τις 10 ήττες οι πέντε είναι στα τελευταία 5 ματς. Ως παίκτης της ΑΕΚ έχει σκοράρει 2 φορές απέναντι στους “ερυθρόλευκους” και έχει πανηγυρίσει 3 νίκες (2 εντός-1 εκτός), έχει 4 ισοπαλίες (3 εντός-1 εκτός) και 8 ήττες (2 εντός-5 εκτός-1 σε ουδέτερο). Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό, οι ομάδες του έχουν γνωρίσει επτά φορές την ήττα και μόλις μία φορά έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας, ποτέ με τη νίκη. Εχουν σκοράρει δύο φορές (τη μία ο ίδιος) και έχουν δεχθεί 19 τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.