Απέκτησε Κοξαράκη

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός Αστέρας καθώς ενέταξε στην δύναμη του τον 19χρονο επιθετικό Στέλιο Κοξαράκη.

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εθνικός Αστέρας καθώς ενέταξε στην δύναμη του τον 19χρονο επιθετικό Στέλιο Κοξαράκη.

Ο παίκτης (γεννημένος στις 12.2.1993) άρχισε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πέρυσι βρέθηκε στον Κεραυνό Κερατέας. Από τον περασμένο Ιανουάριο ο νεαρός επιθετικός είχε μετακομίσει στον Ιωνικό και τώρα υπέγραψε στην ομάδα της Καισαριανής.

Ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου γνωρίζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τη συνύπαρξή τους στον Κεραυνό Κερατέας, πιστεύει στις δυνατότητες του και θεωρεί ότι αποτελεί μία πολύ καλή λύση, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Ο Κοξαράκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες και η ομάδα της Καισαριανής διαθέτει το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο παίκτης άρχισε προπονήσεις. Μάλιστα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό  παιχνίδι που θα δώσει ο Εθνικός Αστέρας με τον Ηλυσιακό το Σάββατο.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Αστέρα εξετάζουν ορισμένες ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ίσως απασχολήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους Καισαριανιώτες, αφού δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κάποια ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Στο μεταξύ, ο Δημητρίου δεν θέλει να μείνουν οι παίκτες του άπρακτοι και για τον λόγο αυτό η ομάδα θα δώσει το Σάββατο φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στην Καισαριανή τον Ηλυσιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.