Ξέφυγε ο Στίματς (photo)

Ο Ιγκόρ Στίματς αναφέρθηκε ρατσιστικά στη Γαλλία, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, αφήνοντας αιχμές για τους έγχρωμους παίκτες των «τρικολόρ».
Θωμάς Ναλμπάντης
15/07/2018 • 12:40
O Ιγκόρ Στίματς
  • shares
Ο Ιγκόρ Στίματς αναφέρθηκε ρατσιστικά στη Γαλλία, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, αφήνοντας αιχμές για τους έγχρωμους παίκτες των «τρικολόρ». Ο παλαίμαχος διεθνής της Κροτίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα ποστ, όπου ανέφερε τις χώρες καταγωγής 13 ποδοσφαιριστών της Γαλλίας και έγραψε: «Αναρωτιέμαι αν κανείς ξέρει κόντρα σε ποιόν παίζουμε στον τελικό. Αντιμετωπίζουμε τη γαλλική δημοκρατία και την αφρικανική ήπειρο. Ένα δισεκατομμύριο κόντρα σε 4 εκατομμύρια».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Στίματς φρόντισε να σβήσει το σχετικό ποστάρισμα, το οποίο όμως ήδη είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Το σχετικό ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν